Heb jij al eens overwogen een notuleerservice in te schakelen? Notuleren is namelijk een vaak apart. Je hebt er de nodige kennis en capaciteit voor nodig. Mocht je zelf niet in staat zijn of niet de tijd hebben om professionele notulen te maken, of niemand in je bedrijf hiervoor beschikbaar hebben, kies dan voor een notuleerservice van een specialist als Allroundsupport. Een professionele notuleerservice gaat discreet om met bedrijfsgevoelige informatie. Heb je veel bijeenkomsten of vergaderingen? Je zult steeds gepresenteerd worden met een overzichtelijk en objectief verslag. Je krijgt een goede inhoud van elk gesprek.

Hoe gaat de notulist te werk?
De notulist focust uitgebreid op de inhoud van het gesprek en geeft de besproken materie op een heldere, begrijpelijke manier weer. Op die manier kan zelfs iemand die niet aanwezig was begrijpen wat er precies is besproken en waar de vergadering toe heeft geleid. Het vak notuleren is meer dan alleen noteren: het is begrijpelijk reproduceren. Bovendien kan een goede notulistservice ook worden ingeschakeld voor het inzamelen en verspreiden van alle relevante vergaderstukken, het opstellen van een centrale agenda en het maken van een actielijst.

Deze voordelen biedt een notuleerservice
Een gespecialiseerde notuleerservice maakt jou een betrokken gesprekspartner. Je hoeft niet zelf te notuleren of bang te zijn dat je iets vergeet. Je ontvangt deskundige verslagen, voorzien van de juiste tone-of-voice en de gewenste details. Er wordt zorgvuldig met jouw bedrijfsgevoelige informatie omgegaan. Ook overheden en semioverheden schakelen met regelmaat een professionele notuleerservice in. Je bespaart op tijd, maar ook op kosten. Bovendien geldt voor een ondernemer: tijd is geld. Professionele notulisten werken een stuk efficiënter dan iemand die dit erbij doet. Notulen zullen correct en snel aangeleverd worden.

Notuleren kost veel tijd
Organisaties en bedrijven die steeds zelf iemand aanwijzen voor het maken van de notulen, vergeten dat het uitwerken hiervan verrassend veel tijd in beslag neemt. De tijd die een werknemer of collega kwijt is aan het uitwerken van de notulen, kan hij of zij niet inzetten voor het uitvoeren van kerntaken. Hierdoor daalt de efficiëntie aanzienlijk. Iemand die moet notuleren, is bovendien niet actief betrokken bij de vergadering. Dat is een gemis in inbreng.

Kracht van consistentie
Door steeds een vaste notulist of notuleerservice in te schakelen, weet je precies wat je aan iemand hebt. Een vertrouwd gezicht is niet alleen prettig op de werkvloer, dit zorgt ook voor consistente verslaglegging. Per klant zal een uitgebreid dossier worden bijgehouden. Verder worden onder meer persoonlijke wensen en de huisstijl vastgelegd in de wijze van notuleren.

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *